Sarrià by Isabel López Vilalta
An automated system has been installed in the patio, which controls the blinds depending on solar gains and temperature. 
Sarrià by Isabel López Vilalta
An automated system has been installed in the patio, which controls the blinds depending on solar gains and temperature. 
Sarrià by Isabel López Vilalta
An automated system has been installed in the patio, which controls the blinds depending on solar gains and temperature. 

Sarrià by Isabel López Vilalta

An automated system has been installed in the patio, which controls the blinds depending on solar gains and temperature. 

(Source: isabellopezvilalta.com)

Casa BC by 3ARCH
The house as a hideout, a place of reflection, detached from the urban context and intertwined with the nature. 
Casa BC by 3ARCH
The house as a hideout, a place of reflection, detached from the urban context and intertwined with the nature. 
Casa BC by 3ARCH
The house as a hideout, a place of reflection, detached from the urban context and intertwined with the nature. 

Casa BC by 3ARCH

The house as a hideout, a place of reflection, detached from the urban context and intertwined with the nature. 

(Source: 3archlab.com)

Villa H36 by MBA/S
The walls and roof are constructed entirely of insulating concrete, the first of its kind in Germany. This material eliminates the need for additive thermal barriers.
Villa H36 by MBA/S
The walls and roof are constructed entirely of insulating concrete, the first of its kind in Germany. This material eliminates the need for additive thermal barriers.
Villa H36 by MBA/S
The walls and roof are constructed entirely of insulating concrete, the first of its kind in Germany. This material eliminates the need for additive thermal barriers.
Villa H36 by MBA/S
The walls and roof are constructed entirely of insulating concrete, the first of its kind in Germany. This material eliminates the need for additive thermal barriers.

Villa H36 by MBA/S

The walls and roof are constructed entirely of insulating concrete, the first of its kind in Germany. This material eliminates the need for additive thermal barriers.

(Source: mbas.de)

Ocean Kitchen by Kolenik Eco Chic
The top effortlessly lifts just with the press of a button.
Ocean Kitchen by Kolenik Eco Chic
The top effortlessly lifts just with the press of a button.

Ocean Kitchen by Kolenik Eco Chic

The top effortlessly lifts just with the press of a button.

(Source: kolenik.com)

Studio for Arranz Bravo by Garcés - De Seta - Bonet
Designed for a painter as a place for creation, an introspective and solitary experience.
Studio for Arranz Bravo by Garcés - De Seta - Bonet
Designed for a painter as a place for creation, an introspective and solitary experience.
Studio for Arranz Bravo by Garcés - De Seta - Bonet
Designed for a painter as a place for creation, an introspective and solitary experience.

Studio for Arranz Bravo by Garcés - De Seta - Bonet

Designed for a painter as a place for creation, an introspective and solitary experience.

(Source: jordigarces.com)

Casa Centinela by WMR Arquitectos
Casa Centinela by WMR Arquitectos
Casa Centinela by WMR Arquitectos
Casa Centinela by WMR Arquitectos

Casa Centinela by WMR Arquitectos

(Source: wmrarq.cl)

Portal by James Clar
A sensor was set up at the doorway, changing colours as visitors enter the gallery, creating a ‘portal’ signifying their transition from the outside space to the inside gallery.
Portal by James Clar
A sensor was set up at the doorway, changing colours as visitors enter the gallery, creating a ‘portal’ signifying their transition from the outside space to the inside gallery.
Portal by James Clar
A sensor was set up at the doorway, changing colours as visitors enter the gallery, creating a ‘portal’ signifying their transition from the outside space to the inside gallery.
Portal by James Clar
A sensor was set up at the doorway, changing colours as visitors enter the gallery, creating a ‘portal’ signifying their transition from the outside space to the inside gallery.

Portal by James Clar

A sensor was set up at the doorway, changing colours as visitors enter the gallery, creating a ‘portal’ signifying their transition from the outside space to the inside gallery.

(Source: jamesclar.com)

If Dogs Run Free by Tzou Lubroth Architekten
Conceived along the lines of a theatre, the space uses the ceiling as the stage, with the floor and walls much more down-to-earth in colour and style.
If Dogs Run Free by Tzou Lubroth Architekten
Conceived along the lines of a theatre, the space uses the ceiling as the stage, with the floor and walls much more down-to-earth in colour and style.

If Dogs Run Free by Tzou Lubroth Architekten

Conceived along the lines of a theatre, the space uses the ceiling as the stage, with the floor and walls much more down-to-earth in colour and style.

(Source: tzoulubroth.com)

I Find Everything by Makoto Yamaguchi Design
The center counter unit is covered with a mirrored surface as a solution to the very narrow interior space.
I Find Everything by Makoto Yamaguchi Design
The center counter unit is covered with a mirrored surface as a solution to the very narrow interior space.
I Find Everything by Makoto Yamaguchi Design
The center counter unit is covered with a mirrored surface as a solution to the very narrow interior space.

I Find Everything by Makoto Yamaguchi Design

The center counter unit is covered with a mirrored surface as a solution to the very narrow interior space.

(Source: ymgci.net)

25 Hours Hotel by KEC Architects

The interior design was planned by Studio Aisslinger.

(Source: kec-berlin.com)

N.B.K. Residence by Bernard Khoury
The 3 storey apartment resembles an independent house placed atop a building, rather than a conventional penthouse.
N.B.K. Residence by Bernard Khoury
The 3 storey apartment resembles an independent house placed atop a building, rather than a conventional penthouse.
N.B.K. Residence by Bernard Khoury
The 3 storey apartment resembles an independent house placed atop a building, rather than a conventional penthouse.

N.B.K. Residence by Bernard Khoury

The 3 storey apartment resembles an independent house placed atop a building, rather than a conventional penthouse.

(Source: bernardkhoury.com)

Sospeso by Studioata
Insertion of a central volume, which includes a walk-in closet and a kitchenette with a bed placed in a suspended volume.
Sospeso by Studioata
Insertion of a central volume, which includes a walk-in closet and a kitchenette with a bed placed in a suspended volume.

Sospeso by Studioata

Insertion of a central volume, which includes a walk-in closet and a kitchenette with a bed placed in a suspended volume.

(Source: studioata.com)

1 2 3 4 5 Next