Can Feliç Nursery by Estudio Fernández-Vivancos
These cells are located around a central space, a covered plaza, surrounded by separate small pavilions that open onto an exterior patio, that combine to form a play area.
Can Feliç Nursery by Estudio Fernández-Vivancos
These cells are located around a central space, a covered plaza, surrounded by separate small pavilions that open onto an exterior patio, that combine to form a play area.
Can Feliç Nursery by Estudio Fernández-Vivancos
These cells are located around a central space, a covered plaza, surrounded by separate small pavilions that open onto an exterior patio, that combine to form a play area.
Can Feliç Nursery by Estudio Fernández-Vivancos
These cells are located around a central space, a covered plaza, surrounded by separate small pavilions that open onto an exterior patio, that combine to form a play area.

Can Feliç Nursery by Estudio Fernández-Vivancos

These cells are located around a central space, a covered plaza, surrounded by separate small pavilions that open onto an exterior patio, that combine to form a play area.

(Source: abalosllopis.com)

If Dogs Run Free by Tzou Lubroth Architekten
Conceived along the lines of a theatre, the space uses the ceiling as the stage, with the floor and walls much more down-to-earth in colour and style.
If Dogs Run Free by Tzou Lubroth Architekten
Conceived along the lines of a theatre, the space uses the ceiling as the stage, with the floor and walls much more down-to-earth in colour and style.

If Dogs Run Free by Tzou Lubroth Architekten

Conceived along the lines of a theatre, the space uses the ceiling as the stage, with the floor and walls much more down-to-earth in colour and style.

(Source: tzoulubroth.com)

Reconversão de Sequeiro by Jose Gigante
Conversion of a granary into a home.
Reconversão de Sequeiro by Jose Gigante
Conversion of a granary into a home.
Reconversão de Sequeiro by Jose Gigante
Conversion of a granary into a home.

Reconversão de Sequeiro by Jose Gigante

Conversion of a granary into a home.

(Source: josegigante.com)

Hermit Houses by The Cloud Collective
The 14m² hut can be set up and constructed in only two days.
Hermit Houses by The Cloud Collective
The 14m² hut can be set up and constructed in only two days.
Hermit Houses by The Cloud Collective
The 14m² hut can be set up and constructed in only two days.

Hermit Houses by The Cloud Collective

The 14m² hut can be set up and constructed in only two days.

(Source: thecloudcollective.org)

Fiona Stanley Hospital by Hassell
The repetitious diamond geometry and triangulated shading hoods are inspired by the shapes, textures and colours of the fruit or cones from the Banksia plant found in the surrounding woodlands.
Fiona Stanley Hospital by Hassell
The repetitious diamond geometry and triangulated shading hoods are inspired by the shapes, textures and colours of the fruit or cones from the Banksia plant found in the surrounding woodlands.

Fiona Stanley Hospital by Hassell

The repetitious diamond geometry and triangulated shading hoods are inspired by the shapes, textures and colours of the fruit or cones from the Banksia plant found in the surrounding woodlands.

(Source: hassellstudio.com)

Stage design work for NHK special by AMKK
Stage design work for NHK special by AMKK
Stage design work for NHK special by AMKK
Stage design work for NHK special by AMKK

Stage design work for NHK special by AMKK

(Source: azumamakoto.com)

Unfolding House by Jae Heon Jeong
The yard is divided and each has different characteristics according to the characteristics of the interior space.
Unfolding House by Jae Heon Jeong
The yard is divided and each has different characteristics according to the characteristics of the interior space.

Unfolding House by Jae Heon Jeong

The yard is divided and each has different characteristics according to the characteristics of the interior space.

(Source: blog.gessato.com)

Honey Sphere by O2 Treehouse
Suspended by steel cables attached to the tree’s upper branches, while a portion rests on the ground to alleviate some of the stress on the live oak.
Honey Sphere by O2 Treehouse
Suspended by steel cables attached to the tree’s upper branches, while a portion rests on the ground to alleviate some of the stress on the live oak.
Honey Sphere by O2 Treehouse
Suspended by steel cables attached to the tree’s upper branches, while a portion rests on the ground to alleviate some of the stress on the live oak.
Honey Sphere by O2 Treehouse
Suspended by steel cables attached to the tree’s upper branches, while a portion rests on the ground to alleviate some of the stress on the live oak.

Honey Sphere by O2 Treehouse

Suspended by steel cables attached to the tree’s upper branches, while a portion rests on the ground to alleviate some of the stress on the live oak.

(Source: o2treehouse.com)

Garden Room by Indra Janda
Clad with hand-cut sheets of polycarbonate.
Garden Room by Indra Janda
Clad with hand-cut sheets of polycarbonate.
Garden Room by Indra Janda
Clad with hand-cut sheets of polycarbonate.

Garden Room by Indra Janda

Clad with hand-cut sheets of polycarbonate.

(Source: indrajanda.be)

Naka Phuket by DBALP
Staggered for privacy and each one has its swimming pool.
Naka Phuket by DBALP
Staggered for privacy and each one has its swimming pool.
Naka Phuket by DBALP
Staggered for privacy and each one has its swimming pool.
Naka Phuket by DBALP
Staggered for privacy and each one has its swimming pool.

Naka Phuket by DBALP

Staggered for privacy and each one has its swimming pool.

(Source: thenakaphuket.com)

Casa a Bozzolo by Paola Marini
The ground floor is slightly lower than the garden, making it more intimate, and cozy, and protecting it from road.
Casa a Bozzolo by Paola Marini
The ground floor is slightly lower than the garden, making it more intimate, and cozy, and protecting it from road.
Casa a Bozzolo by Paola Marini
The ground floor is slightly lower than the garden, making it more intimate, and cozy, and protecting it from road.

Casa a Bozzolo by Paola Marini

The ground floor is slightly lower than the garden, making it more intimate, and cozy, and protecting it from road.

(Source: presstletter.com)

Rocas House by Studio MK27 & Renata Furlanetto
The uneven terrain has been preserved, allowing for unobstructed ocean views from all main rooms. 
Rocas House by Studio MK27 & Renata Furlanetto
The uneven terrain has been preserved, allowing for unobstructed ocean views from all main rooms. 
Rocas House by Studio MK27 & Renata Furlanetto
The uneven terrain has been preserved, allowing for unobstructed ocean views from all main rooms. 

Rocas House by Studio MK27 & Renata Furlanetto

The uneven terrain has been preserved, allowing for unobstructed ocean views from all main rooms. 

(Source: studiomk27.com.br)

1 2 3 4 5 Next

Quantcast